Verzenden & retouren

levering
Wij werken met EMS, UPS, DHL, om u te voorzien van een snelle en veilige levering

Als we iets gemist leveringstermijn van 30 dagen, kunt u meteen uw bestelling te annuleren, indien één van de volgende bepalingen: (A) Wij hebben geweigerd om de goederen te leveren;

Binnen de levertijd (twee) levering is essentieel (rekening houdend met alle relevante omstandigheden), of (C) U vertelt ons, we accepteren levering binnen de levertijd voor uw bestelling is essentieel.

Indien u niet wenst om uw bestelling te annuleren is gemakkelijk te begrijpen, of heeft zij niet boven goed te doen (a) tot (c), kunt u ons een nieuwe termijn verstreken, moet redelijk zijn, en u kunt de bestelling te annuleren als je niet om deze termijn te voldoen. Als u ervoor kiest om uw bestelling vertraging in de levering te annuleren, kunt u dit alleen doen wat van de goederen, of allemaal, behalve op te splitsen aanzienlijk zijn waarde verminderen. Als sommige van de goederen aan u zijn geleverd, zal u moeten worden teruggestuurd naar ons, wij zullen deze vergoeding te betalen. Nadat u de bestelling te annuleren, zullen wij uw betaling terugbetalen aan onze goederen hebben geen geld om de levering te annuleren.

annuleren
U kunt elk contract goederen, op elk gewenst moment niet van u of een door de vervoerder aangewezen om je leven die niet beschikken over / heeft over de goederen genomen (het verstrijken van 14 dagen om welke reden dan ook of in het contract voor een aantal projecten te leveren derden te annuleren, levering alleen, het laatste geval van het bezit van een project), en (in de "opzegtermijn"). Uitoefening van uw recht om te annuleren, moet u uw beslissing om het contract te annuleren door het sturen van een duidelijke verklaring te informeren (bijvoorbeeld een brief per post, fax of e-mail verzonden) detail in hoofdstuk 2, "Inleiding en informatie over hoe u contact opnemen met de VS ons. "

Als u het contract te annuleren, zullen we allemaal van u ontvangen betalingen, inclusief verzendkosten vergoeden. Indien de goederen nog niet zijn geleverd, kregen we een annulering vanaf de datum van uw aanvraag, zal uw terugbetaling in op de datum wij uw aanvraag binnen 14 dagen gemaakt te ontvangen. Indien de zaken zijn geleverd, dan betalen wij u het bewijs dat u 14 dagen om de goederen binnen 14 dagen aan ons te retourneren, of (indien eerder) na de dag dat u uw geretourneerde goederen te voorzien. We zullen dezelfde middelen te gebruiken om een terugbetaling betaling te doen, u uw bestelling te gebruiken, behalve tenzij u anders zijn overeengekomen. U ontvangt geen kosten terugbetalen gegenereerde resultaten.

Return Merchandise
Als je om de koopovereenkomst te annuleren en de goederen zijn geleverd, moet u de goederen terug zonder onnodige vertraging en communiceer uw opzegging van het contract van u, onze dag niet later dan 30 dagen in ieder geval. * Als u de goederen terug te sturen naar de periode van 30 dagen is verstreken termijn moet worden voldaan. U moet de directe kosten van het terugzenden van de goederen. U kunt aansprakelijk gesteld worden voor enig verlies van de waarde van de goederen, indien het verlies van waarde wordt behandeld als uw goederen buiten de aard, de kenmerken en functies die nodig zijn om de goederen te controleren (zoals het verwerken van buiten redelijke resultaten kunnen worden toegestaan in een winkel).

Als de goederen niet
Als consument, u wilt dat de goederen defect zijn of niet de relatie tussen de legitieme rechten en belangen niet uit te leggen. Wij hebben een wettelijke verplichting om de goederen aan de overeenkomst. Over uw wettelijke rechten, dan kunt u contact opnemen met uw lokale Citizens Advice Bureau of Trading Standards office. In elk van deze voorwaarden invloed op deze wettelijke rechten.

Copyright en Trademark
Copyright handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van deze pagina's (met inbegrip van afbeeldingen, foto's, afbeeldingen, logo's en andere materialen geschreven tekst) inhoud onderneming Peter Hahn. Alle rechten voorbehouden.

Hoe gaan we uw persoonlijke gegevens gebruiken

We zijn toegewijd aan de privacy van onze klanten te beschermen, houden we ons aan de strenge eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die wij tegen ongeautoriseerde toegang. Wij zullen uw aanbod te gebruiken om goederen te leveren, om uw betaling van dergelijke goederen te verwerken en u te informeren over soortgelijke producten of persoonlijke informatie die wij leveren, maar u kunt op elk moment stoppen om deze te ontvangen door contact op te gebruiken. Van tijd tot tijd kunnen we een deel van onze mailinglijst beschikbaar aan zorgvuldig geselecteerde bedrijven waarvan de producten die van belang kunnen zijn voor u te maken. Indien u niet wenst te e-mail van andere bedrijven ontvangen, gelieve ons te contacteren

Back