Betaling

Betaling en beveiliging
Wij accepteren accepteren Visa, MasterCard

U kunt er ook voor kiezen om PayPal te gebruiken. Wanneer u deze optie selecteert bij de kassa, wordt u doorverwezen naar de PayPal-website "Login", en om de hoeveelheid klik review "Nu betalen" werd eerder getoond. Zodra deze transactie is afgerond, zal je terug naar woonadvizier.nl.

snel Mall
Om het winkelen sneller in woonadvizier.nl te maken, zullen we veilig op te slaan uw credit card gegevens, als je een geregistreerde klant. Dus de volgende keer dat je snap koopjes, kunt u snel en orde te handelen, zonder dat u opnieuw in te voeren alle details.

Volledige credit card informatie zal niet worden getoond, alleen de laatste vier cijfers, zodat u weet wat uw kaart die u gebruikt. U kunt op elk moment in uw account sectie 'Van betaalgegevens opslaan "om uw credit card informatie te verwijderen.

Om de veiligheid te verbeteren, als u veranderen of toe te voegen een nieuw adres systeem vraagt u opnieuw uw creditcardgegevens. Dit betekent dat als iemand raadt je wachtwoord, en probeer je account te gebruiken onder de orders, zullen ze niet in staat zijn om het meer te doen dan een ander adres dat u hebt opgeslagen.

Voor meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.

Site Security
woonadvizier.nl gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie om uw winkelervaring veilig en betrouwbaar te maken. Deze encryptie en bescherming die u ons verzenden van gegevens op het internet.